• Naša adresa je
  • Svetozara Miletića 6,
    25260 Apatin
  • Pošaljite nam email
  • info@csrapatin.rs

Regionalni okrugli sto “Lokalne usluge socijalne zaštite danas. Sutra?”

Objavljeno

U petak, 22.06.2018. godine u prostorijama Centra za socijalni rad Apatin održan je regionalni okrugli sto na temu „Lokalne usluge socijalne zaštite danas. Sutra?“ Učešće na ovom okruglom stolu su uzeli relevantni akteri socijalne zaštite i pružaoci usluga.

Pored organizatora, CSR Apatin, učestvovali su i predstavnici CSR Sombor, Sigurne kuće u Somboru, CSR Odžaci, CSR Bačka Palanka, CSR Bačka Topola i savetnice Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu, nezavisni konsultant iz oblasti socijalne zaštite iz Beograda kao i predstavnici nevladinog sektora, Udruženje MNRO „Plava ptica“ iz Kule i agencija koja pruža usluge socijalne zaštite u Somboru „Mobility MGB“ doo.

Aktuelne teme su prezentovali Nikolina Sučević i Ljubomir Sučević ispred Centra za socijalni rad Apatin, Miodrag Tepavac ispred Centra za socijalni rad Sombor, Nebojša Gladić, Senka Vučić i Lidija Leke ispred „Mobility MGB“ doo Sombor, zatim Vladan Jovanović, nezavisni konsultant iz oblasti socijane zaštite iz Beograda i Neda Sukur, predstavnik udruženja MNRO „Plava ptica” iz Kule.

Na okruglom stolu su prezentovana iskustva pružalaca usluga socijalne zaštite, diskutovalo se o dosadašnjem radu i mapirali problemi koji se javljaju u praksi, sa predlozima za unapređenje daljeg rada.

Zaključci sa ovog okruglog stola će biti prezentovani predstavnicima jedinica lokalne samouprave i mreži Stalna konferencija gradova i opština sa ciljem širenja ovakvog načina rada i međusobne podrške pružalaca usluga.

Gerontodomaćice – pomoć i drug u samoći

Služba gerontodomaćica apatinskog Centra za socijalni rad jedna od najstarijih u Srbiji. [...]

Korisnici Dnevnog boravka u poseti štampariji MG Print

Korisnici Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama [...]
Za sva pitanja, žalbe, pohvale i predloge