• Naša adresa je
  • Svetozara Miletića 6,
    25260 Apatin
  • Pošaljite nam email
  • info@csrapatin.rs

Centar za socijalni rad Apatin uzeo učešće na stručnom sastanku Ujedinjenih nacija

Objavljeno

Ujedinjene nacije – Program za razvoj, organizovale su stručni sastanak u okviru projekta “Integrisani odgovor na nasilje nad ženama i devojčicama u Srbiji”, gde je učešće uzela i naša ustanova.

U Republici Srbiji, trenutno samo 9 Centara za socijalni rad sprovodi program sa počiniocima porodičnog nasilja, a jedan od njih je i Centar za socijalni rad Apatin.

Stručni sastanak je deo aktivnosti u okviru zajedničkog projekta koji realizuje UNICEF, UN Women, UNFPA i UNDP, u partnerstvu sa Vladom Srbije, na čelu sa koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost.

Integrisani odgovor na nasilje nad ženama i devojčicama u Srbiji je usmeren na razvoj društvenog i institucionalnog okruženja koje će doprineti nultoj toleranciji i iskorenjivanju nasilja nad ženama u Srbiji.
Zajedničkim delovanjem agencija Ujedinjenih nacija i Vladinih tela doprinosi se rešavanju problema nasilja u porodici i partnerskim odnosima, unapređuje podrška ženama, devojčicama i njihovim porodicama i stvara okruženje koje ne toleriše nasilje.

Dinko i Zoran Čulina učesnici izložbe likovnih stvaralaca opštine Apatin

Korisnici Dnevnog boravka za osobe sa telesnim invaliditetom i intelektualnim teškoćama, Dinko [...]

U galeriji Meander u Apatinu otvorena izložba korisnika Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama

Povodom 03. decembra, Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u galeriji „Meander“ Kulturnog [...]
Za sva pitanja, žalbe, pohvale i predloge