• Наша адреса је
  • Светозара Милетића 6,
    25260 Апатин
  • Пошаљите нам емаил
  • info@csrapatin.rs

Центар за социјални рад Апатин узео учешће на стручном састанку Уједињених нација

Објављено

Уједињене нације – Програм за развој, организовале су стручни састанак у оквиру пројекта “Интегрисани одговор на насиље над женама и девојчицама у Србији”, где је учешће узела и наша установа.

У Републици Србији, тренутно само 9 Центара за социјални рад спроводи програм са починиоцима породичног насиља, а један од њих је и Центар за социјални рад Апатин.

Стручни састанак је део активности у оквиру заједничког пројекта који реализује UNICEF, UN Women, UNFPA и UNDP, у партнерству са Владом Србије, на челу са координационим телом за родну равноправност.

Интегрисани одговор на насиље над женама и девојчицама у Србији је усмерен на развој друштвеног и институционалног окружења које ће допринети нултој толеранцији и искорењивању насиља над женама у Србији.
Заједничким деловањем агенција Уједињених нација и Владиних тела доприноси се решавању проблема насиља у породици и партнерским односима, унапређује подршка женама, девојчицама и њиховим породицама и ствара окружење које не толерише насиље.

Динко и Зоран Чулина учесници изложбе ликовних стваралаца општине Апатин

Корисници Дневног боравка за особе са телесним инвалидитетом и интелектуалним тешкоћама, Динко [...]

У галерији Меандер у Апатину отворена изложба корисника Дневног боравка за особе са физичким инвалидитетом и интелектуалним тешкоћама

Поводом 03. децембра, Међународног дана особа са инвалидитетом, у галерији „Меандер“ Културног [...]
За сва питања, жалбе, похвале и предлоге