• Наша адреса је
  • Светозара Милетића 6,
    25260 Апатин
  • Пошаљите нам емаил
  • info@csrapatin.rs

Регионални округли сто “Локалне услуге социјалне заштите данас. Сутра?”

Објављено

У петак, 22.06.2018. године у просторијама Центра за социјални рад Апатин одржан је регионални округли сто на тему „Локалне услуге социјалне заштите данас. Сутра?“ Учешће на овом округлом столу су узели релевантни актери социјалне заштите и пружаоци услуга.

Поред организатора, ЦСР Апатин, учествовали су и представници ЦСР Сомбор, Сигурне куће у Сомбору, ЦСР Оџаци, ЦСР Бачка Паланка, ЦСР Бачка Топола и саветнице Покрајинског завода за социјалну заштиту, независни консултант из области социјалне заштите из Београда као и представници невладиног сектора, Удружење МНРО „Плава птица“ из Куле и агенција која пружа услуге социјалне заштите у Сомбору „Мобилитy МГБ“ доо.

Актуелне теме су презентовали Николина Сучевић и Љубомир Сучевић испред Центра за социјални рад Апатин, Миодраг Тепавац испред Центра за социјални рад Сомбор, Небојша Гладић, Сенка Вучић и Лидија Леке испред „Мобилитy МГБ“ доо Сомбор, затим Владан Јовановић, независни консултант из области социјане заштите из Београда и Неда Сукур, представник удружења МНРО „Плава птица” из Куле.

На округлом столу су презентована искуства пружалаца услуга социјалне заштите, дискутовало се о досадашњем раду и мапирали проблеми који се јављају у пракси, са предлозима за унапређење даљег рада.

Закључци са овог округлог стола ће бити презентовани представницима јединица локалне самоуправе и мрежи Стална конференција градова и општина са циљем ширења оваквог начина рада и међусобне подршке пружалаца услуга.

Геронтодомаћице – помоћ и друг у самоћи

Служба геронтодомаћица апатинског Центра за социјални рад једна од најстаријих у Србији. [...]

Корисници Дневног боравка у посети штампарији МГ Принт

Корисници Дневног боравка за особе са физичким инвалидитетом и интелектуалним тешкоћама [...]
За сва питања, жалбе, похвале и предлоге