• Naša adresa je
  • Svetozara Miletića 6,
    25260 Apatin
  • Pošaljite nam email
  • info@csrapatin.rs

Obaveštenje

Objavljeno

Centar za socijalni rad Apatin obaveštava sve svoje korisnike, kao i sve građane opštine Apatin, da u cilju efikasnije prevencije i smanjenja mogućnosti širenja virusa COVID-19, direktan rad sa korisnicima i drugim licima neće biti moguć za vreme vanrednog stanja.

 

Kako bi se u novonastalim okolnostima, vezanim za trenutnu epidemiološku situaciju, svim građanima pružila blagovremena i kvalitetna socijalna i porodično-pravna zaštita iz delokruga rada ove ustanove, građani svoje zahteve po raznim osnovama mogu podnositi Centru za socijalni rad na telefone : 025/772-047, 772-451, 773-365 svakog radnog dana od 07-15 časova.

 

Mobilni broj na koji su dostupni radnici Centra za socijalni rad Apatin 24 sata je 069/783-366, a građani se mogu obratiti elektronskim putem na adrese: apatin.csr@minrzs.gov.rs i info@csrapatin.rs kao i putem pošte na adresu Svetozara Miletića 6, 25260 Apatin.

 

Sva rešenja, potvrde, uverenja i slično, dostavljaće se isključivo putem pošte na kućnu adresu.

 

Mole se svi sugrađani da se pridržavaju preporuka i odluka nadležnih organa u cilju suzbijanja epidemije i očuvanja zdravlja stanovništva, da za sva dodatna pitanja kontaktiraju Kol centar na broj telefona 025/772-122 i Centar za socijalni rad Apatin na navedne brojeve.

 

Apelujemo na sugrađane da budu solidarni, humani i odgovorni.

Osnaživanje žena žrtava nasilja za poslove kozmetičara i manikira/pedikira

U saradnji Centra za socijalni rad Apatin i udruženja građana Breza od jula do novembra 2019. [...]

Obaveštenje

Nakon ukidanja vanrednog stanja od 11. maja 2020. godine, radno vreme Centra za socijalni rad [...]
Za sva pitanja, žalbe, pohvale i predloge