• Наша адреса је
  • Светозара Милетића 6,
    25260 Апатин
  • Пошаљите нам емаил
  • info@csrapatin.rs

Обавештење

Објављено

Центар за социјални рад Апатин обавештава све своје кориснике, као и све грађане општине Апатин, да у циљу ефикасније превенције и смањења могућности ширења вируса COVID-19, директан рад са корисницима и другим лицима неће бити могућ за време ванредног стања.

 

Како би се у новонасталим околностима, везаним за тренутну епидемиолошку ситуацију, свим грађанима пружила благовремена и квалитетна социјална и породично-правна заштита из делокруга рада ове установе, грађани своје захтеве по разним основама могу подносити Центру за социјални рад на телефоне : 025/772-047, 772-451, 773-365 сваког радног дана од 07-15 часова.

 

Мобилни број на који су доступни радници Центра за социјални рад Апатин 24 сата је 069/783-366, а грађани се могу обратити електронским путем на адресе: apatin.csr@minrzs.gov.rs и info@csrapatin.rs као и путем поште на адресу Светозара Милетића 6, 25260 Апатин.

 

Сва решења, потврде, уверења и слично, достављаће се искључиво путем поште на кућну адресу.

 

Моле се сви суграђани да се придржавају препорука и одлука надлежних органа у циљу сузбијања епидемије и очувања здравља становништва, да за сва додатна питања контактирају Кол центар на број телефона 025/772-122 и Центар за социјални рад Апатин на наведне бројеве.

 

Апелујемо на суграђане да буду солидарни, хумани и одговорни.

Оснаживање жена жртава насиља за послове козметичара и маникира/педикира

У сарадњи Центра за социјални рад Апатин и удружења грађана Бреза од јула до новембра 2019. [...]

Обавештење

Након укидања ванредног стања од 11. маја 2020. године, радно време Центра за социјални рад [...]
За сва питања, жалбе, похвале и предлоге