• Наша адреса је
  • Светозара Милетића 6,
    25260 Апатин
  • Пошаљите нам емаил
  • info@csrapatin.rs

Заједнички за пројекте – радни састанак представника јавног и цивилног сектора

Објављено

У Центру за социјални рад Апатин, одржан је радни састанак представника јавног и цивилног сектора, а у циљу даљег развоја компетенција из области писања пројеката.

На овом састанку су, поред домаћина директорке ЦСР Апатин Николине Сучевић, присуствовали и представници цивилног сектора Никола Добријевић, Јелена Карајанковић и Љубица Кусуља, као и директорка ОШ “Жарко Зрењанин” Сања Шијан и директор Гимназије “Никола Тесла” Милан Дражић.

Стручну подршку у овој фази израде важних пројеката из области социјалне заштите пружила је Јелена Анђелић, програмска менаџерка организације ИДЦ (Иницијатива за развој и сарадњу). Ова организација је партнер у програму СДИ (Social Dimension Initiative), која подржава немачка организација АСБ.

Препознајући важност равноправног укључивања јавног сектора у израду пројеката који се финансирају из ЕУ фондова, ЦСР Апатин се активно укључио у развој знања и вештина неопходних за аплицирање са пројектима који се тичу побољшања услуга из области социјалне заштите.

Овај састанак је наставак првог радног састанка одржаног у Апатину у организацији Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Овом приликом се захваљујемо колегиници Анђелић, која је своје вишегодишње искуство у координацији великих ЕУ пројеката, несебично поделила са учесницима и пружила подршку за даљи рад.

Одржан радни састанак у циљу пружања квалитетнијих услуга социјалне заштите

У Апатину је протекле недеље одржан радни састанак представника јавног и цивилног сектора са [...]

Министар Зоран Ђорђевић у посети ЦСР Апатин

Поводом обележавања јубилеја – 10 година пружања услуга Помоћ у кући и Дневни боравак, [...]
За сва питања, жалбе, похвале и предлоге